Onderhoud landschapselementen
 2015 Hoveniersbedrijf Rompen

Als geruime tijd worden landschapselementen beheerd. Hierdoor is er veel kennis

ontstaan rondom het beheer. Wij kunnen veel voor u betekenen in het onderhoud van

landschapselementen. Wij beschikken over zowel groot materiaal als klein materiaal,

hierdoor kunnen we u vaak van dienst zijn. Vraag vrijblijvend meer informatie op over

het beheer van landschappelijke elementen. Vaak kunnen wij iets voor u betekenen.  

Hakhoutbeheer en grootschalige onderhoudssnoei
Stobbenfrezen: Dankzij onze geavenceerde stobbenfrezen kunnen wij deze in bijna iedere situatie moeiteloos kapot frezen. De hoeveelheid stobben die gefreesd dienen te worden en de locatie bepalen de grootte van de ingezette machine. Voor alles situaties is een geschikte machine binnen ons bedrijf.
Klepelmaaien: 5,5 meter maaibreedte 2 meter maaibreedte 1,2 meter maaibreedte
Houtversnipperen: Dankzij grote machines kunnen wij grote percelen met plantgoed en kleine bomen tot 20 centimeter doorsnede snel versnipperen. Wij beschikken over een Merrycrusher en een Seppi M’. Ook kleine klussen zijn geen probleem. Er kan gebruik worden gemaakt van een gewone houtversnipperaar of het groenafval kan worden afgevoerd zodat u er ook geen last meer van heeft. 
Het beheren van landschappelijke hagen: Dankzij de mülchbak kunnen wij hagen gelijktijdig scheren en versnipperen. Hierdoor kan er snel gewerkt worden. Deze combinatie kan verder worden aangebouwd met een klepelmaaier en een takkenschaar die takken knipt tot 10 centimeter.
Home Over ons Diensten Galerij Contact
Klepelmaaien met opvang: Tevens beschikt hoveniersbedrijf Rompen over een maai-laad combinatie. Door het maaisel steeds weg te nemen, ontstaat een verschraalde vegetatie met veel soorten inheemse kruiden die zich verspreiden.
Inzaaien: Wij beschikken naast kleine zaaimachines ook over de grote combinaties. Hierdoor kunnen wij ook op grote schaal veel voor u betekenen op gebied van inzaaien van bijvoorbeeld grasland.