ONZE AANPAK

Particulieren en Vereniging van Eigenaren:
Wilt u bijvoorbeeld een tuin voor uw kinderen, een natuurlijke tuin, een eetbare tuin of juist een tuin met een groot terras? Wij denken hierin graag met u mee.

Bedrijf/overheid: 
Een mooie tuin zorgt ervoor dat mensen uw pand met een prettig gevoel binnenkomen en weer verlaten. Wij bepalen met u samen een goede balans tussen groen en grijs (bestrating). Wij begrijpen dat de tuin functioneel moet zijn en ook voor veiligheid moet zorgen. Maar wist u dat we deze aspecten kunnen combineren met mooi en sfeervol?Hoveniersbedrijf Rompen | Hovenier Margraten - Limburg

Ontwerpfase:
Oriënterend gesprek
We komen bij u ter plaatse voor een gesprek. We bekijken de situatie en bespreken uw wensen en ideeën. Nadat wij van u de opdracht krijgen voor het ontwerpen van de tuin, meten we de tuin in.

Eerste ontwerp
Aan de hand van uw wensen, ideeën en het beschikbare budget voor het realiseren van de tuin, maken wij een eerste ontwerp. We bespreken het ontwerp samen en passen dit waar nodig aan.

Definitief ontwerp
Samen met het definitieve ontwerp krijgt u een offerte voor het realiseren van de tuin.

Na uw goedkeuring op onze offerte gaan we aan het werk met de aanleg van uw tuin.

Hoveniersbedrijf Rompen | Hovenier Margraten - Limburg

Aanleg:
Zodra u een ontwerp heeft, kunnen wij aan de slag. Bij kleine tuinaanpassingen volstaat een schets of een oriënterend gesprek.

Bespreken
Alvorens wij beginnen met het aanleggen van de tuin bespreken we uw plannen. We beoordelen uw wensen en adviseren u daar waar nodig.

Uitvoering
Gedurende de uitvoering hoeft u zelf niets te doen. Wij zorgen voor alle benodigde materialen.
Gedurende de werkzaamheden blijven we graag met u in contact om de voortgang te bespreken.

Hoveniersbedrijf Rompen | Hovenier Margraten - Limburg

Onderhoud / beheer:
Uw tuin, park of landschapselement groeit en bloeit en heeft jaarrond onderhoud nodig. Denk hierbij aan het snoeien, knippen, maaien, bemesten en de onkruid beheersing. Heeft u geen groene vingers of ontbreekt het aan tijd. Wij helpen u graag.

Eenmalig onderhoud
Uw tuin is achterstallig en u weet niet waar u moet beginnen. Wij komen eenmalig het grote onderhoud voor u doen waarbij we u eventueel adviseren zodat het onderhoud nadien zelf uitgevoerd kan worden.

Jaarlijkse voor- en  najaarsbeurt
U regelt jaarrond zelf het onderhoud. Wij plegen het grote onderhoud zoals de snoeiwerkzaamheden en het knippen van de hagen.

Jaarrond tuinonderhoud
Wij verzorgen het gehele jaar uw (bedrijfs)tuin. U hoeft zelf niks meer te doen behalve genieten van een mooie verzorgde tuin.

ENKELE REFERENTIES

Hoveniersbedrijf Rompen | Hovenier Margraten - Limburg

Fam. Rutten

“We zijn zeker tevreden met het werk. Ziet er netjes uit. De rekening is voldaan.

Gezien de prettige samenwerking zouden wij ook graag de volgende uitdaging met jullie willen aangaan.

Groeten,

Jan – Paul”

Hoveniersbedrijf Rompen | Hovenier Margraten - Limburg

Fam. Herpers

“Beste Ivo,

We zijn nog steeds heel blij met het resultaat en krijgen van allerlei mensen complimenten over hoe de voortuin er nu bij ligt. Allemaal positieve reacties.

Groetjes,

Rina &  Marcel”

Hoveniersbedrijf Rompen | Hovenier Margraten - Limburg

Fam. Wolfswinkel

“Hartelijk dank Ivo Rompen, we genieten heel erg van onze mooie nieuwe tuin met vijver!”