UW GROEN, ONS MAATWERK!

Het ontwerpen/adviseren, realiseren of beheren van uw groen is voor ons maatwerk. Wij begrijpen maar al te goed dat groen vaak functioneel moet zijn. Toch moet het groen en de groene omgeving bij u, uw gebruikers, uw gebouwencomplex, bij de omgeving en bij uw wensen voor het gebruik van het groen passen. Wat groen is moet groen blijven. Hoveniersbedrijf Rompen doet dit voor bedrijven, Verenigingen van Eigenaren en (semi)overheidsinstanties.

Wilt u de groene omgeving of een deel ervan aanpassen en wilt u graag advies? Heeft u al een ontwerp of een idee waar ons realisatieteam mee aan de slag kan? Of heeft u al een plantsoen, park of bedrijfstuin die onderhoud nodig heeft? Hoveniersbedrijf Rompen heeft alle kennis en ervaring in huis om uw groen vakkundig aan te pakken. Welk project mogen wij voor u realiseren? Meer weten over onze werkwijze, bekijk dan onze aanpak.

ADVIES

Groen dient als visitekaartje voor uw (bedrijfs)complex of van het straatbeeld. Wij bespreken uw wensen op het gebied van functie, stijl, planten en materiaalgebruik en geven waar nodig advies. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van wat u precies wil en verwacht. Wij zullen u een realistisch beeld geven van de realisatiekosten en de beheerkosten nadien. Wij willen u betrouwbaar advies geven over keuzes waardoor een groene ruimte verzorgd uitziet en tevens ook betaalbaar beheerd kan worden.

REALISATIE

Uw (openbaar) groen  moet passen bij uw situatie. Aan de hand van een door ons of door uzelf gemaakt  ontwerp gaan wij aan de slag met de realisatie of reconstructie. Voor kleine aanpassingen volstaat een schets. Gedurende het proces houden we u op de hoogte waardoor u niet voor verassingen komt te staan. Ons professionele realisatieteam en bovenal nette werkstijl zorgt ervoor dat u zo min mogelijk last ondervind gedurende de werkzaamheden, wel zo fijn toch?!

BEHEER

Groen is vaak grootschalig en dit betekend veel werk. Wij begrijpen maar al te goed dat u daar niet altijd tijd voor heeft. Wij nemen na de realisatie het beheer van u over of komen bij een bestaande situatie bij u op gesprek en bepalen samen hoeveel onderhoud moet plaatsvinden om het groen in topconditie te houden. Aan de hand van dit gesprek maken wij voor u een plan op maat. Dankzij ons professioneel machinepark kunnen wij dit plan voor een aantrekkelijke prijs uitvoeren.