BOOMVERZORGING

Het beheren van bomen vergt veel vakkennis. Met de juiste verzorging en adviezen kunnen bomen langer in leven blijven. Al jarenlang ligt onze bedrijfspecialisatie in de boomverzorging en alles wat daaromheen komt kijken. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark, waardoor wij vakkundig en veilig de boomverzorgingsdiensten voor u uitvoeren.

Als  het gaat om bomen snoeien, rooien of (ver)planten bent u bij ons aan het juiste adres. Het is belangrijk om uw boom vitaal te houden. Met name voor de levensvatbaarheid van de boom, uw veiligheid en die van de omgeving. Wellicht heeft u een boom uitgezocht bij de kwekerij en wil u deze graag geplant hebben. Het kan ook zijn dat u gaat verhuizen en die ene mooie boom uit uw tuin wil meenemen.

Na het rooien van de boom blijft de boomstronk achter. Middels onze kleine, middelgrote en grote stobbenfrees kunnen wij nagenoeg alle stronken voor u verwijderen. Uiteraard mag u ons ook bellen als in het verleden één of meerdere stronken in uw groene omgeving zijn achtergebleven. Na het frezen blijven alleen nog houtsnippers over. Desgewenst wisselen wij dit uit met nieuwe teeltaarde zodat uw grond meteen geschikt wordt voor nieuwe aanplant of andere doeleinden. 

Twijfel niet en vraag naar onze mogelijkheden of bekijk onze aanpak.