HOVENIERSBEDRIJF ROMPEN

Een hart voor groen waarbij het ontzorgen van onze klanten prioriteit heeft. We hebben een sterke band met onze groene omgeving en willen graag op onze manier bijdragen aan een duurzamere en mooiere wereld. Al jaren mogen wij vele mooie projecten uitvoeren voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

De grootte van een klus maakt voor ons niet uit. De klant staat centraal en ieder project krijgt alle aandacht die nodig is om tot een succesvol eindresultaat te komen. We streven als bedrijf dan ook naar hoge klanttevredenheid. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat continu blijft inzetten op de nieuwste technieken.

Hoveniersbedrijf J. Rompen is opgericht in 1983. In de loop der jaren heeft het bedrijf een mooie groei doorgemaakt. Inmiddels beschikken we over een modern machinepark waarbij geen enkele klus meer te groot is. Medio 2018 is zoon Ivo Rompen zijn eigen hoveniersbedrijf gestart. Ivo zal gedurende de komende jaren dan ook in de voetsporen van zijn vader gaan treden. Samen zullen wij de komende jaren sterker staan dan ooit. Dankzij de jarenlange groene ervaring enerzijds en de moderne visie op uw tuin anderzijds kunnen wij u als klant nog beter bedienen.

WAAROM MET ONS?