TUIN AANLEGGEN, ONTWERPEN OF ONDERHOUDEN?

Het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin is voor ons maatwerk. Hoveniersbedrijf Rompen doet dit voor particulieren, bedrijven en Verenigingen van Eigenaren. Uw groene paradijs moet bij u, uw woning, uw bedrijfspand, de omgeving en bij uw wensen voor het gebruik van de tuin passen. Wilt u uw tuin compleet of gedeeltelijk aanpassen en bent u hiervoor opzoek naar een vakkundig advies en een ontwerp? Heeft u al een ontwerp of een idee waar wij mee aan de slag kunnen? Of heeft u een tuin in volle bloei, die onderhoud nodig heeft? Hoveniersbedrijf Rompen heeft de kennis en ervaring in huis om uw tuin vakkundig aan te pakken. Welk project mogen wij voor u realiseren? Meer weten over onze werkwijze, bekijk dan onze aanpak.

ONTWERPEN

Steeds vaker is de tuin hét verlengstuk van uw huis. Daarnaast kan uw tuin dienen als visitekaartje voor uw bedrijf. Samen met u gaan wij aan de slag om een passend ontwerp op te stellen. Een goed begin is het halve werk. Wij bespreken uw wensen op het gebied van functie, stijl,  planten en materiaalgebruik. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van uw droomtuin. 

Uw project is voor ons maatwerk. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij richten ons hierbij op particulieren, Verenigingen van Eigenaren, bedrijven en overheidsinstanties. 

AANLEGGEN

Uw (bedrijfs)tuin is onderdeel van uw dagelijkse leefomgeving. Een tuin waarbij u zich thuis voelt en waarvan u kunt genieten is ons streven. De aanleg van een tuin mag niet onderschat worden. “Een plant kan iedereen planten” is een vaak uitgesproken gedachte. Wij houden bij diezelfde beplanting rekening met factoren zoals daglicht, vocht, wind en temperatuur. Voor en tijdens het aanleggen van uw tuin, leggen wij dan ook graag uit waarom wij bepaalde keuzes maken. Achteraf komt u niet voor verassingen te staan. Wel zo prettig!

Wij zijn werkzaam in zuid- & midden Limburg alsook in de grensregio’s van België en Duitsland. Voor speciale projecten werken wij ook buiten deze regio. Indien u meer wilt weten over ons en onze dienstverlening, kunt u uiteraard met ons contact opnemen.

ONDERHOUDEN

Een goede onderhoudsbeurt is een weldaad voor de levensvatbaarheid en conditie van uw tuin. Wij snoeien vakkundig uw hagen, heesters en bomen. Bemesten waar nodig is de grond en ruimen het bladafval op in de herfst. Zomaar enkele van onze diensten met als doel een vitale en groene tuin die gedurende het groeiseizoen verzorgd uitziet. U kunt bij ons terecht voor eenmalig, seizoensgebonden en jaarrond tuinonderhoud. Liever alleen die karakteristieke boom in de voortuin gesnoeid? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Wij zorgen voor uw tuin. U hoeft alleen nog te genieten, zodat u meer tijd over heeft voor andere zaken.